logo

Læren om ÈN GUD
Et oppgjør med Treenighetslæren og Jehovas Vitners guddomslære

Så er den her…fersk fra trykkeriet – boka som mange har ventet på.

Med sine 315 sider dekker den fire hovedavsnitt: 1.Guddommen, 2. Dette er det evige liv, 3. Artikler fra «Nardusbladet», 4. De tre oldkirkelige bekjennelser. Hvert av avsnittene er delt opp i mange kapitler og gir, ifølge Vidar Feviks anmeldelse av boken: «En grundig detaljert fremstilling, ja en «teskjeteologi». Som en kirurg med sin skalpell dissekerer han vekk all skadelig påvirkning, arvet fra kirkefedre – uten åpenbaring. Skiller det edle fra det uedle…»

Denne boken må du lese. Den vil berike din ånd og gi deg den nødvendige kunnskap for din egen del og til å møte mennesker med Sannheten på en overbevisende måte.
Bruk boken som en gave til venner du tror er sannhetssøkende. Invester i å spre budskapet og skam deg ikke for den Gud Skriften åpenbarer, den ene sanne Gud åpenbart i kjød i Jesus Kristus. Sannheten om En Gud i motsetning til den katolske treenighetslæren er bibelens grunnleggende sannhet. Den må vi kunne forsvare mot alle angrep og tilrettevise dem som sier imot. Dette budskapet må du hjelpe meg å spre.

Kanskje kan du bestille 5 eller 10?
Boken koster kr.300


Bestill den idag: telefon 917 915 41 og vipps kr. 300 som også dekker porto. Eller bankkonto 2840 12 00276.